A legjobb motorizált 100Ft-os bevásárlókocsi
Igénytelen autó a fékrendszerhez és a kasztnihoz képest túl erős motorral.
Soha nem hagyott ott sehol. Télen is pöcc-röff, de hülyéskedik az alapjárata. A fűtése zseniális.
Ennyire olcsó kocsim a Bogáron kívül sosem volt. Eladtuk ´96-ban, de két hónapja vettem egy ugyanilyent. Az ülései nagyon kényelmetlenek, jobbra emlékeztem. Bármit hazacipel, most ő a 3. autó a családban. Hétvégén inkább a Trabival csapatok a környéken, hurcolom a kutyát, festéket, virágföldet mindent ami koszol és sajnálnám az új kocsit. Hosszú utakra nem ajánlanám, de pl. a földúton vagy hóban-sárban csak a sok milliós terepjárók némelyike alázza. Még mindig szeretem. Viccesen nézünk ki a faluban, amikor szombatonként vásárolunk vele és beállunk a sok tizenmilliós kocsi közé. A sok sznob csak fintorog ránk. Pedig otthon jobb kocsijaink vannak mint az "úri közönség"-nek, de vele van leginkább élőlény érzésünk. Értitek ugye?
- Főfékhenger csere a régiben.
- Az újban a világítás-kapcsolót kellet javíttatni fillérekért.
- Most az ajtózárakkal van gondom és leesett a tetőkárpit.
A szomszéd kis műhely
Most a helyi szervíz a faluban, Budapest mellett. Korrektek és gyorsak.
Nem értem oda a kocsiért munkaidőben. A tulaj telefonált és a lakásán átadta a kulcsokat meg a papírokat.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1990 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 12000 |
Előző autója? | A4 | Következő autója? | Mitsubishi Outlander Turbo és Mercedes |
Verdikt | (6.1/10) |