3 év igazi Trabant feeling, utána borzalom...
Nagyon szép, megkímélt állapotban hoztuk el egy id?s házaspártól. Ment is nagyon szépen, semmi baj nem volt vele, a motor is húzott, mint a disznó. Alacsony fogyasztás, stb. Komolyabb hibája nem volt, viszont 3-4 év elteltével egyszer?en elkezdett szétesni, minden apró alkatrészt cserélni vagy javítani kellett, kopott, rozsdásodott, stb... Szóval egyszer?en elhasználódott.
Pozitívum: a motornak soha nem volt semmi komolyabb baja.
Negatívum: a motoron kívül minden szépen elhasználódott pár év alatt, úgy zusammen. Egy id? után már nem érdemes költeni rá.
Negatívum ultra: ha Budapesten éjszakáztam, csak zárt parkolóban vagy kerten belül mertem leállítani, mert az utolsó szaros csavart is le- ill. kilopták bel?le.
Pár dolog, amiket leloptak:
- motorháztet?
- ablaktörl?k
- fényszóró-búra
- lökhárító
- és egyszer szakszer?en kiszerelték a komplett h?t?rendszert
- - baloldali zár: 3x
- - gyújtáselosztó m?a.részek el-/kiégett: 3x
- - gyújtás kábelek oxid.: 2x
- - h?tés bexar: 2x
- - karburátort teleköpi: 3. évt?l rendszeresen
- - benzincs? rohad (a motor és a tank közötti)
A néhány év elteltével el?jött "rángat" cím? hibával legalább 10 különféle szerel?nél járt az autó. A szerel?k fele atomjaira szedte, majd összerakta; a másik fele hozzá sem nyúlt - mindenesetre kamu javítási díjakkal lehúztak mindenhol. A hibát egyik sem találta.
Végül ismer?s révén elkerült egy k?bányai szakihoz, akinél úgy hagytam ott, hogy csak a benzin útját nézze végig; bármi mást csinál, NEM FIZETEM KI. ? végül hajlandó volt a tank és a motorház közötti részen kicserélni a benzincsövet, az volt elrohadva. A rángatás megsz?nt.... 3 hónapig bírta így a cserélt cs?vel, utána megint kezdte. Suxx.
Fenntartási költség | (2) | Évjárat | 1991 |
Előző autója? | 601 | Következő autója? | – |