Autók » Toyota » Yaris Verso (1999)

Yaris Verso 1.3 Sol

Trudi

Ladából ültem át és persze, hogy bejött.. (mondjuk ha másba ülök át az is tetszene most, de így sikerült;-)
Jó, hogy pl. 180x80-as könyvespolcot tudok vele szállítani, mert befér. Jó, hogy csak a 130-140km/h-t szereti, mert ezeken az utakon életveszély lenne jobban hasítani. (jó, persze 150-160 körül is még jól megy, de ott már hangos és többet is fogyaszt) Jó, hogy a belső hátsó lámpa zseblámpaként is működik, mert kivehető. Jó, hogy középen van a műszerfal, bár elsőre fura volt, de nagyon frappáns dolog. (nem takar ki a kormány, legyél akár 160 vagy 190cm magas..)

Sajnálom, hogy a szakértők és egyéb újságírók nincsenek valami jó véleménnyel a modell alakjáról, mert egyrészt nem feltétlenül van igazuk, másrészt szerintem ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ne kerüljön az eladási listák élélre.. Pedig a műszaki megoldások, használt anyagok meg minden egy olyan laikusnak, mint én pont tökéletes.. "Csak" azt tudom, hogy hol a kormány, meg a pedálok és fogalmam sincs a LE meg fordulatszám meg egyéb szakértőt igénylő paraméterekről, de használni jó!

Rossz még az is, hogy lassan elérem a 100e km-t és arra gondolok, hogy cserélni kellene..

- hátsó ablaktörlő gumit sűrűn kell cserélnem.. (kb. másfél-két évente, azt hittem többet bír..)
- bement a sár a hátsó keréknél lévő fékhez (jó, mondjuk kicsit el is kapartam egy sárral teli földúton, de akkor is..)
- a vásárlás hetében kicsúszott az ajtókárpit a helyéről és fityegett, de inygyen visszapasszították és azóta is jó ott, ahol van.

M+F Toyota Kiskőrös

nem volt másik..

Fenntartási költség (10) Évjárat 2001
Előző autója? Lada 1500S Következő autója? Toyota Yaris Verso (már ha gyártják még, mert nem fogyott valami sok az országban..)
Verdikt (8.9/10)

Toyota Yaris Verso 1999