Városi főnyeremény - 0-60 km/h
Na, szóval a kicsikém még eredeti Japánban gyártott modell, nem holmi eus tákolmány. A minőségre nem is lehet panaszom. Ez egy Ezres kocsi, így gyakorlatilag városi közlekedésre találták ki, nem pedig M7 belső sáv. Arra, amire tervezték tökéletes, könnyű vele parkolni, fordulékony, városban a lámpánál istenkirály, még nyomatékosabb dízeleket is néha néha elverek, persze csak 0-60 km/h-s tartományban. Innen a drágából kifogy a szusz. A fogyasztás nagyon baráti, kb 5-6 l tartható még közepesen sportos vezetés mellett, kutyabaszó spórólással a 4,5 l is elérhető. Ami viszont számomra érthetetlen, hogy képes 140-150-nél 12 litert enni egy ilyen kis motor. Szóval autópályára ne menj vele, mert nem biztos, hogy olcsó lesz. A másik igen szar dolog benne a párásodás. Én nem értem miért párásodik minden japó kocsi ennyire. Volt a családban Nissan, Suzuki, Toyota is és mind párabeteg. Ész nélül megy folyamatosan a fűtés, néha a klíma az ablakra, ha kikapcsolod, visszapárásodsz, ennyi. Még egy apró hiba, ami szerintem nem jó, bár lehet, hogy én vagyok a béna. Elég könnyű megcsúszni a gumikkal, pedig még a 0 km-es Dunlopjaim és a téli Kléber sem mentett meg ettől. A fékek szerintem lehetnének erősebbek, kicsit sok a fékút szerintem, pláne ha sok a hülye, akit tapossa ezerrel. Ami viszont nagyon tetszik, az, hogy mindent bele lehet pakolni hátulra, teljesen praktikusan variálható a csomagtér, egy kisebb bútorszállítóval felér. Ja igen, még egy kis hentergéshez is van elég hely, és a barátnőm háta sem fájudult meg:) A belső tér kicsit kopogós, de ennyiért mit várjon az ember. Szóval, aki jó tütüt szeretne, jó áron, az vegyen Yarist, ez egy kis formás autó, amit csak ajánlani tudok.
- Semmi, de még garanciális, az kéne csak, hogy egy japón befingjon vmi
Toyota Strasszer - Korrekt banda, még a munkadíjjal is spóroltak nekem, csak a legjobbak
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Bmw 530d |