Lefulladós és néha nem beindulós!!
Nagyon kis apró, a kategóriájában viszont elég tágas autó, de a corollából átülve ütős különbség volt. Én nagyon sajnáltam a másik autót, főleg, hogy ennek megközelítőleg sincs annyi ereje, mint a kis "toyónkat" ( így hívtuk). eltelt 3nap és kezdem megszeretni a kis yarist! konkrétan nekem munkába járáshoz kell a városba és arra tökéletes!
Amiben szokatlan az nyílvánvalóan az erő hiánya ami a 2006.-os kiadású toyota corollában (1.4.-es) megvolt.
azt hozzáteszem, ha egy családban két autóra van szükség mindenképpen megéri a pénzét ha az egyik egy kisebb autó, mivel keveset fogyaszt, de biztonságos, egyszóval nem rosszak a yarisok csak nem száguldozásra valók. Mondjuk az erő nem feltétlen a gyorsulgatásra értendő, hanem például a corollával biztonsággal lehetett előzni, ennél azért jóval megfontoltabban kell dönteni!
Mindemellett nagyon rendben van az autó, kicsit lehetne halkabb a kerékhang beszivárgása és induláskor egyesben letud fulladni ami elég bosszantó, nagyon nyomni kell neki a gázt ... kissé zörögnek a műanyag tárolórekeszek a belsejében és egy óra utazás után megfájdul az ember háta az ülésekben. Lehetne kissé nagyobb a visszapillantó tükör . A kárpit az kimondottan jó minőségű...
Azóta többször is előfordult, hogy nem lehetett beindítani hát mit is mondjak, nem repestem az örömtől, de amúgy nem sok baj van vele, de ennek nem igazán örülök. Persze mondhatnám, hogy ezt is meglehet szokni, de nem igazán szeretném!!
Lassan elviszem szervízbe és megreklamálom a dolgot.
- -lefullad
- -nem akar beindulni