A Fehér Álom
Juniusban vettem át már nagyon vártam,mert majdnem 4 hónapot kellett várni rá.Az első benyomás,hogy ez egy igazi női autó ami nekem kellett! :) Mindenhol tároló,zseb,rekesz...De ami a legjobb az ajtók melletti szellőzőnyilás előtt le lehet nyitni egy pohártartót, amibe be fér még 1 literes üditő is és ha klimázol még hidegen is tartja-találó!Felszereltsége fullos, bár, azt egy kicsit furcsa volt megszokni, h a kormányról vezérelhető audiorendszer gombjai sötétben - vagyis világítással- sem világítanak. amúgy az intelligens kulcsrendszer a lehető legkirályabb dolog, amit feltalálhattak egy nő számára... nem kell 15 szatyor mellett is a kulcsot keresni a táskám elrejtett zugaiban... :) nyomatékos, nagyon jól megy, bár mit lehet mondani 4800km után? sztem lesz még ez jobb is :) bár a párom azt mondta ennek nem lesz akkora hatása rám, mint az 1.0- nak, mert annak a teljesítménye kimagaslóan jó a kategóriájában. majd még meglátjuk :)
- 4800km alatt még semmi,de remélem nem is lesz,mivel az előző autom is Yaris volt 90000km alatt annak se volt semmi! - - Ma 48 000Km van az autóban, komolyabb meghibásodás nem történt.
Toyota Hering-Szolnok
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2007 |