Minek nevezzelek?
ujjonan vett "kicsike misuka" meg vagyok elégedve de van pár bosszantó problémám.
hát akkor nesztek sorolom: a háromajtós modellnél zörög az ajtoablak,30 fok fölött kerreg kattog mint jozsibátyám traktorja az ablakteker?" aki teheti elektromosat vegyen"
nyifárog a kipufogóbilincs, 3 év után a jó magyar utaknak köszönhet?en? kopog az els? futóm?, zörög a csomagtérajtóban valami , +nem emelkedik fel nyitáskor teljesen valoszin? elfingta magát az egyik rugó , ja és a kuplungszterkezet kinyomáskor nyüszög,
renszeresen nem szabad a motort kimosni mert egy id? után a gyujtógyertyák elrohadnak és kihagy a gyujtás,illetve télen szétfagy a kürt, a motorja ezreshez képest jó de csak 2500 tól huz ugyhogy pörgetni kell,
a fogyasztás 6 körül végsebesség 4 person/170 kmh a váltót néha nehezen tudom kapcsolni föleg mikor gyorsan gangolni akarok a fékek super az uttartás super, az ülés hosszutávon kényelmetlen én elültem már a seggem benne , de ezek után is ugy gondolom a többi otvar sem jobb a hozzászolások szerint ugyhogy maradok ebben a kategoriában a japánoknál, talán, vagy mégsem??.
- kürt 3 évesen,
reálszisztéma budaörs