Autók » Toyota » Yaris (1999)

Yaris 1.3 Linea Sol

Megy, mint a szél....

Nem gondoltam volna,hogy ez az első látásra női autó ennyire imádnivaló: a 87 LE soxor többnek érződik,igaz csak 3-3500-s fordulattól. A dinamizmusához képest elenyésző a fogyasztása,főleg,ha nem padlózza az ember.Kb, fél éve van nálam,0 Ft szervízköltség(persze a kötelező olajcserés dolgokon kívül!) Az elején néha sikerült ugyan lefullasztanom,előtte dízelt vezettem,át kellett szoknom:picit alapjárat fölé kell emelni a fordulatot indulásnál,főleg emelkedőn igényli(mint minden kis-köbcentis).Persze nem nagyon,mert akkor simán kipörög a kerék.Összességében nem bántam meg,hogy nem puntót,vagy 206 pözsót vettem.

- Eddig semmi,ablaktörő gumija lassan csereszabatos lesz.Ja,1 db helyzetjelző-izzót kicseréltem a múlt héten.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2002
Előző autója? corsa 1.5 d Következő autója? Corolla
Verdikt (8.6/10)

Toyota Yaris 1999 (2005 - 2005)