Fater yarisa
Próbálok reális lenni!Az autón egyértelm?en érz?dik a francia összeszerelés.Ez els?sorban az utastérben bosszantó.Pl.:feljöv? m?szerfalburkolat,lelazult váltógomb,zörg? ajtók.
A fútóm? száraz,jó min?ség? úton precíz,és bombabiztos,viszont,ha megcsúszik szinte teljesen irányíthatatlan,az utóbbit amiatt hangsúlyozom ki,mert ennek éppen az ellentétét olvastam az imént.Az autónak legf?bb erénye az alacsony fogyasztás,semmilyen esetben sem ment 6l fölé,még tartós klímahasználat mellett sem.A kisebb összeszerelési hibák ellenére ez egy jó autó,én nem akarom leszólni,de nem egy vérbeli japán,ami sose romlik el.
- -Nem tetszett az autó alacsony fordulatszámtartományában érezhet? gyengesége.Tisztában voltam vele,hogy a 998cm nem teszi az autót versenylóvá,de mégis furcsa volt,2000-es f.számig szinte nem csinál semmit.A szervíz kicserélte a motorvezérl? elektronikát,azóta jobb a helyzet.
- -1évesen jöttek el? a váltóból olyan hangok,amik arra utaltak,hogy csapágybaja lehet.Nemrég kicserélték a csapágyakat,3hétig jó is volt,most újra ugyanolyan.Természetesen újra elviszem,hiszen még garanciáis.
Autófókusz kft.Szombathely
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2003 |