A kicsi bogár virágszálam
IMÁDOM! Szép, megbízható és még nálam sincs túl sok baja. Ugyanis tudni kell rólam hogy pl. minden mqszaki cikk megadja magát a közelemben. Átlag városi fogyasztása klímával 6 liter. Én elQször teljes pánikban voltam, hogy ezres autóhoz klímát? Majd rájöttem: a japánok ezt is megoldották. Ugyanis ha erQteljesen gyorsít az ember, akkor automatikusan kikapcsolódika klíma, majd ha már nem nyomja tövig a gázt, akkor visszakapcsolódik, mindezt úgy, hogy az ember semmit nem vesz észre belQle. Idült vigyorral a fejemen szoktam nyugtázni, amikor a fQnököm az 1.6-os zafirájával a következQ mozdulatsort végzi: klíma ki - elQzés - klíma be. Hát aki tud az tud. Az ezres motor teljesen elég városba egy ekkora karosszériához, bár megmondom Qszintén már nekem is fáj a fogam egy 1,5 ts Yarisra. Hát nagyjából ennyi. 1000% hogy a következQ autóm is Yaris lesz.
- Hátsó ajtó emelö pecek :), kb. félúton megállt (2 évesen), de szó nélkül kicserélték
- A kipufogó cicergett, kapott valami új gumicuccot, kb. 30 perc alatt kicserélték
- Klíma kompresszor még nem romlott el, de igen fura hangja van (like traktor), szó nélkül cserélik
Sakura Szölökert u
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2003 |