Autók » Toyota » Yaris (1999)

Yaris 1.0 terra

160 ezer km probléma nélkül, kell ennél több?

Álmaim kisautója volt 10 évvel ezelőtt. Egy öreg H.civicet használtam előtte, a 85-ös 100 lovas változatot, de az szétrohadt alattam. (bár azt is szerettem) És utána jött a kis zöld (pisztácia) tarisznya. 166 ezer kilométer ment eddig bele és soha nem hagyott cserben. Igaz már csak második autó a családban egy Corolla kombi mögött. Egyszer egy balfék nekiesett fejszével mert nem csuktuk be rendesen a hátsó ajtaját és mindig megszólalt a riasztó. De ki lehetett kalapálni a karosszériát. Szóval az autók kicsi királynője

Mivel autóval járok dolgozni, így költségkímélés miatt újra én gazdagítom kilométereit (faterom után). A változás csak az újabb 13000 km-ben mutatkozik. Második autónak kiváló. (jó darabig elsőnek is az volt) Simán ment át a műszakin, nem kellett előtte felkészítgetni.

- Vízpumpa, fékbetét csere már 2x
- Igaz ő még eredeti japán

Emil Frey

Soroksári kis maszek, olcsó és a célnak teljesen megfelelő.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1999
Előző autója? Civic Következő autója? Corolla Wagon 1.4 (2002-es évjárat)
Verdikt (7.9/10)

Toyota Yaris 1999 (2005 - 2005)