Autók » Toyota » Verso (2009)

Verso 1,8 (benzin)

A családi mindenes

Olyan autót kerestem amibe 5-en kényelmesen beférünk. Legyenek külön ülések, sík padlólemez volt az elvárás. A Verso pont ilyen.
Dízelt nem mertem venni a rövid távok miatt, de az 1.8 benzinesről csak jókat olvastam. Illetve kézi váltós legyen, ezt mondták. Nagy nehezen és nagy szerencsével sikerült megtalálni ezt az autót, ami pont megfelelt a preferenciának.
Eddig az autóig csak hallottam a legendás Toyota megbízhatóságról, de most már tudom miról szól. A kötelező szervizeken kívül semmit nem költöttem rá eddig és tényleg csak tankolni kell. Megbízható, teszi a dolgát, kényelmes.
Az 1.8 motor a 147LE-vel nem egy vadállat, alsóbb fordulatokon meglehetősen lomha ezzel a kasztnival, ezt szokni kellett. Előzéskor 4000 fölé kell pörgetni, hogy lehessen vele haladni, ott él igazán.
A csomagtartó szuper, nagyon sokmindent szállítottam már vele előredöntött hátsó ülésekkel (mosógép, mosogatógép, bútorok, csempe, stb).
Igazi igásló. Nagyon szerethető autó, de semmiképpen nem az a kategória amit hétvégente waxolsz hogy csilli villi legyen.
Ez egy eszköz, egy használati tárgy.
De nagyon szeretjük.

- Néhány kopó alkatrész (fékek) és egy klíma tömítés kivételével semmi

Toyota Veszprém

Fenntartási költség (10) Évjárat 2010
Előző autója? 307sw Következő autója?
Verdikt (9.3/10)

Toyota Verso 2009 (2009)