Nem tudsz rajta kifogni!
Első autóm,de hamar tapasztalatot szereztem,Pl. egyetlen autóba ültem aminek jobb a váltója az is egy toyota(yaris) fényévekre van a többiektől (swift,206,zafira,fabia).Az enyém cak 4 személyes de még 5 is elbírna 55Le ugye Diesel és van benne kajak de nagyon,volt,h 4.-ikbe indultam el és emelkedő 4 személy 5.-ikbe semmi vissza gangolás én ezt nem is ismerem úgy közlekedek 2 4 5.
Voltam vele egykétszer Pesten (m7-es) 130 utazó 4 személy, fogyasztás 5 liter fölé nem megy,most készülök Horvátba.15 éves autó és kihoztam belőle a gyári végsebességet 155 km/h(Kalosos villogott,csak nem hagyom).
Amúgy ÁLLAT, haverom tegnap nagyot nézett amikor 3 személlyel emelkedőnek lenyomtam 1.6 benzines asconat,de amúgy is ilyen mai divat autókat (corsa,golf,206,saxo,punto)szóval ezeket a kis benzineseket gond nélkül alázom,de még naggyobbakat is!
Egy olyan fiatalnak mint én aki sokat autózik,de nem akar csődbe menni,viszont a hétvégi bandázásokon szeret meglepetést okozni a helyi menőknek,nagyon jó választás!Persze minden korombeli golfot meg ilyesmiket akar venni,hát vegyen,de én nem töltök napokat szereléssel sőt még órákat se,tudod egy toyota sose hagy cserbe és ez Így van!
Amúgy négyszeméllyel is kényelmes a hátul utazóknak is,mi négyen szoktunk visszajárni koleszba bazinagy táskákkal és elférünk.Vittem már vele fűnyírót is?mert ugye a hátsó üléssor lehajtható!Van benne egykét olyan okos dolog ami kortársaiba,de még mai autókba sincs.Ésszerű benne minden!
Hiba: 15 évesen van a kasznin 30-szor 30-as rozsdafolt,de az se egy helyen!
Én 500 ezerért vettem 14 évesen,de soha nem bántam meg,nem mernék ennyi pénzért mást venni mert biztos megbánnám.Talán a töbi kis keleti még jó (colt,323,civic).
Fél éve gyűröm szerintem ez már életem végéig meglessz v úgyjárok mint az előző tulaj SÍRVA eladom,ő újat vett.
Nyugott Szívvel ajánlom!Sose becsülj le egy starletet!
- Hátsó ablaktörlő,hátsó bizonsági öv,mjad bontóból szerzek
Haverom kasznis,vele szerelgettük,de inkább csak finomítgattuk mert csak olyat kellett szerelni ami muszáj olajcsere,olajszűrő,üzemanyagszűrő ezeket mi is megtudtuk oldani!Egyenlőre semmi gond!
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1991 |
Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 199500 |
Előző autója? | – | Következő autója? | mindenek előtt toyota,ha mégse akkor honda,mazda,skoda |
Verdikt | (8.1/10) |