Kis Nyuszi "fenevadja"
Eleinte nagyon nem tetszett a kis drága, de mára összeszoktunk. Automata autónk már volt, de az 3000 cm3-en teljesen más volt. Ez igaz csak 1,3; de megy mint az álom! Lepadlózva, sokan meglepődnek, hogy mit is tud. Előzéskor nagyon szeretem, hogy csak odalépek neki és megindul mint a rakéta! (pillanatok alatt 120-on van). Néha a páromnak is átengedem a vezetését, ő is imádja, csak neki kissé szűkös benne a hely, de azért elvannak. Azért is imádom, mert minden kézre esik benne. Egyedül amit nem szeretek benne, a bal első ajtó melegbe nagyon nyikorog, de nem tudnak mit csinálni vele.
- El nem romlott rajta semmi, pedig naponta kb. 130 km-t megyek vele, csak a kopó alkatrészekkel voltak gondok. Mikor hozzám került kb. 1 éve, kicseréltem rajta az olajszűrőt, gyertyákat, olajat, légszűrőt. Tavaly kellett féltengely gömbcsuklót cserélni, más eddig nem jött elő rajta.
Mivel a párom imádja a kocsikat, és ért is a nyelvükön, mindig ő a szerelőm, (de eddig csak egyszer kellett a kis fenevadhoz nyúlni).
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1992 |
Előző autója? | Topaz | Következő autója? | Csakis Toyota |