Autók » Toyota » RAV4 (2019)

RAV4 2,5 FWD Hybrid

Munkára ne használd és hosszabb utakra se..minden más ok.

A híres RAV4, a vágyak tárgya...haha. Cégesként kaptam. Hamar rá kellett jönnöm, hogy az autópályát rühelli. 120 felett - Wazze szerint, mert sokat csal az óra - már jelentős zaj van benne, ha még az eső is esik, akkor már nem hallod a hátul ülőket és ők se téged. Süvít a szél, bejön az út zaj, egy fél óra telefonálgatás után autópályán berkedsz úgy kell erőlködnöd. A futómű kő buta, úthibákon elpattog, fékezésnél rendszeresen bekapcsol menetstabilizáló, ha úthibával találkozik.Város-agglomeráció az igazi helye.Alacsony fogasztás,nincs nagy zaj. A rekordom 4,5L volt, de szigorúan csak itt és nagyon odafigyelve. Viszont a tecnika kőkorszaki, kb a 2010-es évek hangulata, jó-jó Toyotához képest korszerű.A karosszéria olyan gyenge, hogy ha ferde felhajtón nyitod fel a csomagtartót nem bírod vissza zárni. Az ACC lomha soshem használtam. A táblafelismerő is buta. Hely van benne bőven. Anyagminőségi XX. századi, de ott sem VW. Jah, költeni azt nem kellett rá, megbízható, olcsó a szervíz is. :)

- Csomagtér fedél nyitó. Ezen kívül semmi nem romlott el rajta. A csomagtér lap az néha súly alatt beszakad, mivel mozognak a műanyagok és nem tartják meg. De kb ennyi.

Schiller Toyota Váci út

Fenntartási költség (9) Évjárat 2020