Kinlódj és társa BT
Összeségében a kellemetlen szó jut eszembe róla. Kb 30 toyotám volt eddig, ezzel lehet megszakad a márkahűség. Ami jó benne: nagyon jól fogyaszt, olcsó a márkaszerviz( 2024-ben 56.000 ft egy revizió), beleülsz megnyomod a startgombot és elmész Rómáig. Ja és vissza is hoz! Nem német autó,hogy 50 kilóméter után már világit valami a műszerfalon…tehát amire gyártották arra tökéletes. DE!az ajtókban gyárilag nem világítanak a kapcsolók. Este 7- után ne húzogasd az ablakokat. Ha megittál 2 sört az asszony nem tudja megnyomni a memóriás ülés gombját mert nem látja. Jaaa sötétbe ne cseréljetek helyet!Olvasó lámpa ikonja szintén sötét. Mikor használnál olvasólámpát? BINGÓ! Sötétben. Nem tudod bekapcsolni. Beszarás. A telefontöltő nem üzemel. A szervizben azt mondták : hát ez ilyen…nincs olyan üléspozició amelyben látnád az f1 váltó füleit. Gondolom most is ott van mert látni nem lehet .a csomitartó emelőmotorja olyan lassú, hogy a Lidl parkolóban már befele megnyomom a nyitás gombot, hogy mire bevásároltunk addigra kinyiljon. A hangulatfény 3 !!! Led. Azt sem látom mert annyira halvány. Az ajtó mindig kétszer kell nyitnom,mert annyira lassu ez a smart nyitás , hogy cigiszünetre kényszerít a beszállás előtt. A kézifék motorok úgy nyüszitettek mint a HÉV kerekei. Nagyon kínos volt megállni vele. Kicserélték gariba( 1,3. Millió ft). Mikor kész lett a csere mondták parancsoljon kész vagyunk csak egy pici gond van. És mi az? Ezek hagosabbak mint amit kicseréltün. Behalok. Azóta kikapcsoltam, nem használom. Sok ilyen” apróság” van ami elmenne egy 5 millás autónál de ez 15 milla!!!
- Kézifékmotor hangos volt. Garanciában cserélték.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2020 |
Előző autója? | – | Következő autója? | – |