Megbízható mindenes
Gyerekek születése miatt vettük. Kiszolgált minket, minden belefért, voltunk vele még a Balatonon utazóágyakkal meg babakáddal felszerelve is. Klíma nem volt használva előttünk ezért kicsit gyenge volt. Mindenre jó, bárhol elmegy és minden befér. Sokat nem szabad menni vele, mert akkor belecsúszol a következő nagyszervízbe, vagy elkezd hangoskodni a kettőstömegű és repülnek a millák.
Nem túl erős a motorja, autópályán hangos is, de ez van. A kuplung elég kemény, nekem nem tetszett a dugókban órákig való kuplungolás, de lehet más volt újonnan. Elvileg amúgy volt benne cserélve kuplungszerkezet, meg kettőstömegű, de számlát nem láttam róla. Az is 1 milla volt kb.
Sokat mentünk volna vele rövid távon a bölcsibe ezért lecseréltük egy Matizra. Az autó meg elment valahova vidékre két fura fazonhoz, remélem átiratták rendesen.
Mikor megvettük volt egy kis baja, elgyengült magasabb sebességen, a szerelők néztek bután a hibakódra, csak fizessem ki hogy kiiratták és cseréljem a nagynyomású szivattyút. Átvittem egy másikhoz és rögtön kitalálta mi a baj, a nyomásszabályzó szelepek szartak be, csere 180e. Az se volt kis pénz, de utána nagyon megbízható volt amíg használtuk.
Mikor
- Nyomásszabályzó szelep 180e