Gondtalanul
Hihetetlen jó autó volt! Én használtan vettem, mint kés?bb kiderült egy olyan embert?l, aki arra szakosodott, hogy törött autókat hoz be, olcsón kijavítja, és eladja. Szerencsére az autó annyira jó, hogy még ? sem tudott annyit kispórolni bel?le, hogy tönkretegye. Egész egyszer?en soha nem romlott el benne semmi. Olyannyira, hogy például a két els? lámpa izzója 7 évesen, 3 nap különbséggel égett ki! (Már vot egy ilyen élményem egy Mazdával): számomra a megbízhatóság netovábbja, amikor még a beszállítóktól is ilyen kiszámítható min?séget vár el egy autógyár. Ez mindig eszembe jut, amikor jön szembe velem egy új Fiat vagy Opel modell, amely garantáltan fél éve jött ki és már nem ég az egyik lámpája. Hogy mennyire nincs vesztenivalójuk, azt az is bizonyítja, hogy a magyar Toyota képviselet szó nélkül átvállalta az eredetileg csak Svájcban érvényes garanciát (nem mintha bármit kellett volna garanciában vagy utána javítani az autón).
Városban vezetni nagyon jó volt, pici és gyors, magas, tehát belátni vele a forgalmat, könny? vele parkolni (talán 3,5 méter az egész), járdára minden gond nélkül fel lehet állni vele. Belül nem túl szép, de jól variálható, tet?csomagtartóval pedig biciklitúrára is kiváló.
Könny? terepre tökéletes, zúzósabb úton nem próbáltam, de mivel er?s és magas, nem hinném, hogy gondot jelent neki.
Két kivehet? napfénytet?je majdnem kabrio-fílinget biztosított.
Kicsit féltem, hogy m?körmöm és hidrogénezett hajam n? benne, de a minden szempontból gondtalan autózás élménye feledtette velem a rossz beidegz?dést.
- semmi
Sakura Óbuda