ベスト
Mindig is Toyotám volt. Miért? Menj el egy japán gyárba és megtudod :) Hihetetlen, hogy ez a 3ik Toyotám és még soha semmilyen körülmények között nem álltak le, nem romlott el rajtuk semmi. Ezért is lesz a következő is Toyota/Lexus.
Én elég sokat utazom pályán is, állítólag oda nem annyira jó a Prius. Miért is nem? Nem igazán értem. Ugyanis a sima benzines többet eszik, a dízelben meg ott vannak azok a jó kis alkatrészek amik ha elromlanak, akkor a gatyád is rámegy. Kivéve ha a sarki fűszereshez viszed szervizeltetni bontott alkatrészekből.
Az autó 6,7l eszik, és mivel dinamikusan vezetek, nekem ez még megfelelő. Pályán 150-155 az utazóm, mivel akkor GPS szerint csak 140-145el megyek. Bírja a jószág.
Lassan a családban esedékessé válik a második autó, a megbízhatóságáról és biztonságáról híres Toyota prémiummárkáját választom, a Lexust :)
A japánok meg mindenhol kiemelkedően teljesítenek. Sportos autó? Supra,
STi :) Igazi terepjáró? Land Cruiser :) Luxusautó? LS 600h :)
"Japán kutatók képesek a hanghullámokat velük ellentétes hanghullámokkal kioltani - tehát hanggal csendet teremteni" - Ezért olyan csendes a lexus, és kétségtelen, hogy a japán autók a legjobbak a világon :)
- 2 visszahívása volt, azokat cserélték, bár nem éreztem problémásnak őket. De mivel garis volt, nem bántam.
Egyértelműen márkaszervíz. És csak új alkatrészek. De ez Toyota. Azaz nem romlik el :)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | Toyota | Következő autója? | IS/GS |