Autók » Toyota » Prius (2003-2008)

Prius 2006 facelift

A tökéletes autó

Imádom, egy végtelen megbizható, végtelen praktikus, A TÖKÉLETES autó. Itt angliában a max. 110km/h autópályatempónál is csodásan halk, a JBL audió ami van benne tökéletesen jól szól. Belefér a szörf ha lehajtom az anyósülést, de egy matracon két ember is tökéletesen el tud aludni lehajtott hátsó üléssel. Kempingezni is szuper, lehet használni generátornak az autót, és a klima is megy álló motorral.

Első tulajtól vettem végig vezetett gyári pecsétes szervizkönyvvel, és kevés kilométerrel. Nekem fontos hogy a gép ne áljon meg soha, mindig viszen haza. Egyébként az akupakk elromolhat 250-300-350e km táján, de akkor meg lehet cellamodulonként cserélni, ami rossz benne, olcsón javitható.

A JBL audio és a gyári magnézium felni mindenképp ajánlott annak aki ilyet vesz!
A fogyasztásom nyáron van hogy 4.0L alá is bemegy, télen sajnos a negativ rekordom a 4.8 Liter, persze eléggé előrelátóan 'hypermiler' stilusban haladok.

Mindenkinek ajánlom, használtan is megbizható, könnyen javitható, remek gép.

- Szó szerint semmi. - A kötelezőkön kivül (olajak, szürők) egyetlen egy defektet kellett javittatni.

Toyota Curries KingstonBeverley Way, London SW20

Fenntartási költség (10) Évjárat 2007