Lusti a pénznyelő automata!
Nagyon jó vezetni. Két gyerekkel kénylemesen elférünk, sok a cucc, nem gond. 2 biciklit is bevágok hátra, ha kell lehajtom a hátsó üléssort és egy kétajtós szekrényt is elviszek. (vagy egy kanapét!) A szervó tényleg túl van finomítva, szélben dűlöngél a kocsi. Viharban nem lehet vele tépni. Néha a műszerfalon hülyéskednek a lámpák, talán valami vezeték nem jól illeszkedik. (pl. kanyarban kigyullad a kézifék lámpája, vagy a benzinjelző sárga fény) A fogyasztás drasztikusan megnő a városban, ill. jóval alacsonyabb autópályán. (kb. 120-130 km/órás sebességnél)
Nagyon szeretem, megbízható és remélem még sokáig meglesz és nem kell rá költenem. :)
UI. Na ez nem jött be! :(
- Hűtő csere 200 font, vezérműszij csere 200 font, kipuffogó dob és cső 200 font, 2 gumi 100 font, fékek többszöri javítása 400 font!!!!!!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
- A kocsi japán import, ezért drága a javítása. :(
Külföldön élek, (Anglia) de elég nehezen találtam szerelőt, többen elküldtek, hogy nem foglalkoznak vele. (öreg, és bonyolult)
Frissítés!
8 hónap múlva kezdődött a káosz! A vizsgára egy vagyont költöttem, a fékeket 3 szerelő sem tudta megcsinálni, állandóan túlforrósodott. A kipuffogó rendszer hátsófelét 200 fontért cserélték, 2 gumi 100 font volt hozzá! Még mindig jól megy és szeretem, de kezdek ideges lenni! :( Remélem most egy évig jól viselkedik a mi Lustink.
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 1992 |
Előző autója? | Astra | Következő autója? | Toyotát, nagyot, fiatalabbat! :) Nem importot!!!!!!! |
Verdikt | (5.4/10) |