A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Toyota » Mr2 (2000)

Mr2 1.8 v-vti 

Az ítélet értékelése
3,0(4 db)

Életérzés & vágykeltő

Szöveges ítélet

Egy igazi kis sportautó! Már nagyon vágytam egy kabrio kocsira, és keresgélés közben bukkantam a kollégám nagyon megkímélt (48.000 km) harmadik autóként használt kocsijára, melyet éppen eladni készült családi okok miatt. Miután megvettem örültem igazán, hiszen olyan vezetési élményt ad az autó, melyet csak nagyon ritkán tapasztal az ember ebben az árkategóriában. A motor sportosa dinamikával mozgatja az autót, főleg a felső fordulatszám tartományban kifejezetten harapós, és a hátsó kerék meghajtásnak és az alacson építésnek köszönhetően valódi roadster érzést kapunk.
Az autót kb. mindenhol megnézik, úgyhogy ehhez már az elején jobb hozzászokni, hogy a piros lámpánál állva a környező tekintetek mind az autóra szegeződnek.
Én az autót szinte csak jó időben használtam, szervizkor csak 5w30 motorolajat és mann filter szűrőket kapott (15.000 km-ként). Vásárlás után, én cseréltettem benne gyújtógyertyát, és váltóolajat is, hogy minden igénye maximálisan ki legyen elégítve a kocsinak. A motorolajszintre érdemes odafigyelni, mert egy hosszabb autópályázás utána, elképzelhető, hogy némi olajpótlásra lesz szükség (de ez a motor konstrukciójából adódóan teljesen normális).
Én egyszerűen imádtam az autót, semmi rosszat nem tudok rá mondani, sajnos a kis méretű csomagtartó és a két személy miatt kellett megválnom tőle.
Mindenkinek bátran ajánlom, akik egy vérbeli gazdaságosan fenntartható, de mégis kitűnő sportos vezetési élményt nyújtó autót szeretne!

Totalcar teszt: http://totalcar.hu/tv/2003/05/24/Totalcar_38_adas_2003_majus_24_-_Toyota_MR2/

Hibalista

- Harmadik katalizátor - ki kellett cserélni, mert a kerámia belső keresztbe fordult benne. A munkadíj 21.000 Ft volt, az alkatrész pedig 40.000 Ft.

Ide hordtam szervizbe

SUPRA-TREND Kft.(Toyota szakszervíz)Cím: 2096 Üröm, Honvéd u. 1. Telefon: (26) 550-140 Fax: (26) 550-139 Email: zeke.zsolt@supratrend.hu Web: supra-trendkft.kozuleti.com , www.supratrend.huA szervizvezető és tulajdonos Zeke Úr, kitűnő szakamber, és nagyon korrekt partner. Bátran ajánlom mindenkinek, nekem csak pozitív tapasztalatom volt.

Értékelése: 10

Másik szerelő értékelése

A nagykanizsai Toyota szerviz egyik szerelőjnél voltam privátban a saját műhelyében, őt már korábbról ismerem, és már több autómat is szervizelte. Az Ő munkájában bízom a leginkább.

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (7) Évjárat 2001
Kényelem (6) Használati időtartam 2 év
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 48000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 31000
Szerviztapasztalat (9) Átlagfogyasztás 7 l
Előző autója? Polo Következő autója? A3 Sportback TFSI
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.6/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Toyota Mr2 2000

További ítéletek (10 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)