Doromboló feketepárduc
Els? és legfontosabb tapasztalatom, amit a keresked?nek sem hittem el, olyan érzés vezetni mint egy gokartot. Hihetetlen módon fekszik az úton és szinte derékszögben lehet bekanyarodni bárhová. A motorja nem túl er?s (140 LE), de az 1050 kg összsúlynak köszönhet?en igen jóindulatúan reagál minden nagyobb gázadásra.
A másik hihetetlen dolog számomra, hogy még 140-él sem vág be a szél a leengedett tet? miatt. Az ülés viszonylag széles határok között állítható az én magasságomhoz (178) teljesen korrektül állítható. És rendkívül kényelmes!
- Eddig semmi.
A Váci úton lév? Toyota kereskedéssel volt egy érdekes tapasztalatom. Keménytet?t szerettem volna rendelni hozzá, mire azt a választ kaptam, hogy ?k szívesen beszerezik, de nem tudják garantálni, hogy rá fogom tudni tenni az autóra. Mire én megkérdeztem, hogy alváz szám alapján nem beazonosítható a típus? válasz: de igen de semmilyen garanciát nem vállalnak, lehet, hogy nem fog passzolni. Ezek után döntöttem úgy, hogy nem feltétlenül kell nekem náluk elköltenem a pénzemet.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | Ibiza | Következő autója? | nissan 350Z-t szeretnék (meglátjuk sikerül e) |
Verdikt | (7.8/10) |