Autók » Toyota » Mr2 (2000)

Mr2 1,8 vvti spyder

100% japán ego!!!

2008-at írunk amikor a lóerő verseny ismét reneszánszát éli. bmw, audi stb... 400LE erő fölötti telsesítményekkel, örületes végsebességgel, és akkor itt egy igazi japán csoda a Toyota MR2s.
Ha nem vagy hozzá szokva,hogy úton útfélen téged néznek akkor készülj fel! Egész európában csodálják. nem egy tömegcikk. A porschét, mazdát stb ismerik,de ŐT nagyon kevesen!!
Gondolják sokan, hogy mit akkar egy 143le-s spot autó . Aki ért az autókhoz tudja,hogy a lóerő nem elég!!! Ugyanis a súly is nagyon sokat számit. Az MR2s közel 1000kg. Ami azt jelenti,hogy az 1600Kg-os 200-230le autókkat megszégyeniti. gyorsulása 0-100ra 7másodperc alatt van. Végsebesség zárt tetővel 240km/h!!
nyitott tetővel 210km/h
Hihetlen de a corolla TS-t (192LE)megalázom!!! Jaaa és kis motoros porsche boxster (220Le) 160-ig nem téma!!! Bmw 730d új 100ig fej-fej!!! stb...Ez nem vicc. de nem az a lényeg hanem ami autózási élményt nyújt!
Mindenki isteniti a mazdákat (MX5). Nem értem mirre fel. Gyenge, front motoros,sokat eszik,120nál kirepit a húzat és a speerről nem is hallottak!! Pedig a speer az hátsókerék hajtásnál alap!
A fogyasztása 6-8liter körül mozog tud 10-11et is de az nyitott tetővel 180nál.
Az előző írokhoz csatlakozva csak ismételni tudom őket. baromi kényelmes,minden kézre esik, a váltó pontos,gyors, fék tökéletes a paraméterekhez képest stb... a csomagtér,meg olyan amilyen egy sport roadsteré lehet. Ne akarj vele TV-t szállítani Vegyéll mellé corollát!!!!
a roadsterek közül a honda s2000 ami számomra tiszteletett érdemel. A honda hátránya a fogyasztás. 12fölött!! de a tejesítményéhez képest...
könyen szervizelhető, mindent lehet hozzá kapni, és viszonylag olcsón!!
Toyota taira ne menj vele,mert nem örülbek neki. nem jó szemmel nézik,túl feltünő:))
ui: ha van 3-4milliód és komplett ütős,feltünő autót akarsz... akkot Ő az,ja és a lényeg TOYOTA!!!! Vannak gorsabb, erősebb autók,de roadsterbe nincs szebb!!!!

- elektromos antenna, kartelvédő elolvadt

toyota óbuda

Fenntartási költség (9) Évjárat 2002