A szerelem
Egy tökéletes őskövület! :) Megbízható, masszív és igazán szerethető. Nem autópálya gép. Utazósebessége max 100-110 km/h. Négy fővel és sok csomaggal is kiválóan boldogul terepen. A 4.0 literes benzines motor bőségesen erős nehéz terepre is. A fogyasztása normál körülmények között 16-17 liter. Mostoha körülmények között ne nézd! Hajtáslánca szintén terepen érzi jól magát. Kapcsolható első és hátsó difi zárral tényleg nehéz elakasztani. Hosszú autópályázásnál a vezetőoldali lábtér kényelmetlen lehet. Nekem a váltó boxon lévő pohártartó nyomja a sípcsontomat. / Kiszerelhető! /Szervizelése megoldható itthon is. Kiváló szakemberek vannak a típus szerelmesei között. Alkatrészeket viszont javarészt külföldről lehet berendelni ami a szállítási költségek és vám végett drágább a megszokottnál. Tipikus túraautó, rengeteg kiegészítő kapható hozzá. Aki türelmes és van ideje a netet túrni, sok jó dolgot tud, jó áron rendelni Ausztráliából. Külön szerethető, hogy nem hivalkodó! Csak az tudja milyen és mennyit ér aki a Land Cruiserek szerelmese. Beleülsz, használod, feszegeted a határait és érezni fogod, hogy rátaláltál az igazira és nem akarsz tőle megválni!
- Semmi...
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2018 |