Masszív vas
Az autó jól összerakott masszív vas, ne várj tőle német komfortot de a megbízhatóság mindennért kárpótol. Nem recseg nem zörög viszont fogyasztani azt tud 100 nál 10 liter 150 nél 15 litert fogyaszt . A motor teljesítménye egy kis kompromisszummal éppen elég de ha kicsit több lenne benne az nem lenne baj . Távolságtartó tempomat kicsit nyers de azért jól használható. A beszállás mint sok terepjárónál kicsit lépcsős . Hét személy miatt is vettem de hátul csak a gyerekeknek kényelmes , viszont ekkor gyakorlatilag megszűnt a hátsó csomagtartó . Igy minden nyaralásnál tető box elkerülhetetlen de a sielésnél még a vonohorogra szerelhető doboz is jól jön. Sajnos a 400 oldalas terep könyvet már nem adják az autóhoz igy csak az angol verzióját lehet letölteni. Átlagos használat mellet nincs is szükség a számtalan terep fokozatra de az állandó négy kerék hajtás csúszós úton nagy magabiztosságot ad. Autópályán nagy sebességnél csak a sport fokozat bekapcsolásával jó a kocsi úttartása, comfort fokozatban jobbra balra dőlöngél.
- Semmi nem romlott el rajta még izzó sem égett ki :)
Toyota Mayer Budakeszi
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2015 |