SŐR MEN
Ez a negyedik Land Cruiserem,2db 80-as 1db 100-as .Ezt nem arcoskodásból írom csak azért,hogy egy Toyota barát nehogy félreértse a kritikát ! A vásárláskor szükséges kötelező olajcserék után az első probléma a vízpumpával volt,garanciális csere !Az első tízezer kilométer után feltünően sok volt a motorolaj fogyasztás, (10000km kb 1,5 liter) mert az előző landiknál még háromszázezer kilométernél sem volt semmi!A szervízben megnyugtattak ez semmi,a modern motorok velejárója ,kössz ! Az csere utáni olaj 5W40-es, ezt nem szereti annyira kb 0.5 literrel kevesebbet eszik belőle.Az aktív gátlók közül is megadta magát egy hátsó ,garanciális csere . A hibákból kb ennyi, a többbi csak észrevétel :A váltó kivállóan műkődik de a 100-as autómatájához képest,olyan mintha visszalépés lenne ! A vezető oldali bőrülésen 70000 km-nél az ülés oldalán kopás jelentkezett, az alsó bőrhuzatot gariba kicserélték !
Az észrevételekből ennyi ! Az autó egyébként fantasztikus , kiváló menettulajdonságai vannak 160-nál 2300-at fordul a motor,ennél a tempónál is de 200 felett is csendes nem hallatszik zavaróan ,se a motor sem a szél zaj !Használható a navigáció , szépen szól a zene ,kiváló a rugózás.
Eladtam ! Nem sajnálom !
Toyota Kiskőrős!Nem akarok dicshímnuszokat írni. Magyarország egyik legkorrektebb Toyota szervíze, szakmailag és ügyfélkiszolgálás szempontjából is ! Én Budapestről is odaviszem !
Bálint ! A KIRÁLY !
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2008 |