Nagymedve
Úgy érzem, hogy aki szereti a kompromisszumok nélküli autózást annak nem szabad más típusú autót venni!! Én-anyagi okokból-„csak” a VX verziót vásároltam meg, de hát mi is hiányzik ebből az autóból?? ( ez költői kérdés volt) Nincs benne bőr, nincs 3. üléssor, és kézzel kell pakolgatni a sebességi fokozatokat!
No de hiányoznak ezek valójában? Nekem nem hiányoztak!
Bejártam vele Erdély csodálatos hegyeit, horgászom, tehát pakolni is kellett bele, mentem télen jeges úton, sikerült egy folyó árterében majdnem(!!!) elsüllyeszteni, közlekedtem autópályán, de ha mellette ugyanezt a szántáson teszem az sem okozott volna nagyobb problémát az autónak!
Írjak rosszat is?? Mire nem alkalmas ez az autó??
Talán a gokart pályára nem jó, és a kerékpár úton sem fér el, és aki verseny autót akar az is eltévedt amikor ezt a kocsit nézegette a kirakat mögött.
Mit is várunk el egy hasonló árkategóriájú és kinézetű autótól? Azt, hogy ha beülünk és elfordítjuk a kulcsot, akkor érezzük az erőt, a biztonságot, és azt, hogy minden körülmények között eljutunk a célig!!
Ebben az autóban nem lehet csalódni, mert minden általam leírt elvárásnak tökéletesen megfelel!
- ennyi km után is hiba nélkül üzemel
ROAD SERVICE KFT.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2004 |