Toyota Land Cruiser ... az autó!!!
Azt hiszem aki ismeri ezt a típust annak nem kell bemutatni. Úgy mondják, hogy vannak az autók és van a Toyota., :-) Elönyei között legföképpen a megbíthatósága szerepel, de nem elhanyagolható ennek a 2 tonnás vasdarabnak a rugalmassága, menetteljesítménye és az utazási komfortja sem. Én bárkinek merem ajánlani mert minden téren megállja a helyét. A mai magyar utakra, az igazán remek közlekedési kultúra baleseteinek túlélésére (biztonság!!) minden bizonnyal az egyik legjobb választás bár erre talán egy 15 tonnás MAN még jobb. Mindazonáltal az autóval bárhol meg lehet jelenni, mert szép és esztétikus, bátran elindulhat vele a család nyaralni akár egész kelet pancsuminig. :-))) ( ez nem fog otthagyni). Nem lopják, nem bántják mert valamiért tisztelik az emberek.
- Jelenleg még nem kellett szerelni semmit rajta, de talán az elsö stabilizátor silentek már megértek a cserére.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1998 |
Előző autója? | Voyager | Következő autója? | Egyenlöre még marad ez, de biztos, hogy Toyota Landcuiser lesz az is!! :-) |
Verdikt | (7.6/10) |