NEM igazi toyota török ipari hulladék
Az első benyomás jó lett volna ha a felnik nem ütnek és nem áll ferdén a kormány!!!!!Az autó jó dinamikus autópályán is megállja a helyét csendes , a fülkéje kellően nagy ! Földesúton közlekedve hiába csinálok túlnyomást a fülkébe akkor is bejön a por!A futóművet hiába állították már háromszor nem tudják beállítani egy felnit cseréltek de ugyanúgy ráz a többi is ,az első gumikat lekoptatta kopás határ alá!!26.000 km után kopogást hallok a jobb első futóműben ! A termetem miatt 190cm az ülő lapok lehetnének hosszabbak is 4-500km után kényelmetlen az ülés! A futómű problémáit félre téve szeretem az autót ! Ajánlás a szervízbe mindenki vigyen magával olajat mert nagyon drágán adják a gyári olajat és hozott olajból is feltöltik! Szóval eltelt egy pár év sajnos nem sokat változott az autoról a véleményem, látjátok a hibalistát!!!!!! Földesutra ha kicsit sár van nem merünk vele lemenni h ne legyen vele probléma!!!! A szervizes még annyit mondott az alábbi problémák várhatók vele: kerékcsapágy, kardánkereszt, ha terep van akkor szimeringek ! A fékeket folyamatosan javitani kell!!! Az auto egy szervizet sem birt ki h ne kelljen javítani!! A klíma alapjáraton nem működik!! Digit klímást vegyetek!!!u.i: a szervizes annyit mondott török alkatrészekből van összerakva 90%-a
- A szalonból ahogy kihoztam az első órában húzott a kormány balra és nem egyenesen állt a kormánykerék sem!Az első felnik ütnek új kora óta!40.000km-ként kuplung csere ez esetben kettő, szervószivattyú csere kettő , egy kormánymű csere, kormányösszekötő egy darab, a fékek 30.000km-ként elkopnak nincs fék az autón!!! Hátsó ajtózár eltört!! Diffizár kapcsoló beragadt !! Csere!! A futóművet 3 szor állították aztán megoldottam én! A barátom szervízébe beállították! A műanyagokról mosás alkalmával jön le a festék
AUTO-LARGO TOYOTA BAJA
M+F kiskőrös bárcsak ilyen szervizek lennének az országban nem lenne ilyen rossz a tapasztalat a márkaszervízekkel kapcsolatban
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2011 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Nem tudom mi lenne a jó |