Autók » Toyota » Hilux (1998-2005)

Hilux 4wd

Praktikus partner

6 éves korában jutottam hozzá. Amikor mentem érte a márkakereskedőhöz, még nem volt bent az autó. Azt mondták, még várok elvihetem egy tesztkörre az új hiluxot. Mikor visszaértem biztos voltam benne, hogy nem veszem meg a használtat, inkáb sporolok az újra. De amikor megjött, és megláttam oldalról, mt mintás gumival egyből megtetszet, igy Lada nivámat lecseréltem. Vezetni egy élmény volt, hosszú orr, magas ülés, úgy éreztem erre vágytam. Aztán jött az első terepakadály és az első elakadás, és a második..., és rá kellet jönnöm Hogy nem Lada niva. Azért megbarátkoztam vele és egy jó autónak tartom. Ja és csak oldalról tetszik a gép. Egy biztos, ennél praktikussab autó nem létezik. Amire vigyázni kell: féltengelyen a porvédő gumi

- Központizár, kardánkereszt, féltengely

Haver, megbízható

Fenntartási költség (9) Évjárat 1999
Teljesítmény (6) Km vásárláskor 120000
Megbízhatóság (9) Vezetett km 12000
Előző autója? niva Következő autója? toyota hikux
Verdikt (7.1/10)

Toyota Hilux 1998