A legmegbízhatóbb haver 2
Szinte szó szerint fapados munkaautó, semmi szervókormány, semmi extra felszereltség, csak tartósság. Nagyon jó hangulata volt egyrészt az egybe-ülőpad miatt, ami meglepően kényelmes, másrészt a világos utaskabin miatt, hogy az ember tarkója mögött is ablak van.
A gyári fényszóró nem valami vakító, sokat járok éjjel, keveselltem, egy kiegészítő fényszórót tettem rá.
Soha nem állt meg, simán elvitte a saját súlyának megfelelő terméskövet, tüzifát, bármit, volt, hogy 1400 kilónyi utánfutóval együtt. A szimplakabinos 2WD-hez a motor (2L) is elegendő, és baromi jól húz. Simán elment 16 évesen Genfbe és vissza végig 140-150-nel. Olyan sosem történt hogy lerobbantam vele, vagy hogy nem indult. A hibalistán kívül csak a szokásos kopó dolgokat kellett cserélni, mindamellett motor, hűtő, váltó, kuplung, diffi: ezekkel soha nem volt semmi. 1 izzítógyertyával is pöccre indult, csak beméréskor derült ki, hogy 3 döglött... Mindig időben kapta a jó folyadékokat és szűrőket, ezt (Nyugodtan tessék elhinni) 6,2-6,8-as fogyasztással hálálta meg, autópályán (Genf oda-vissza) tartós 140-150-nél evett 7,3-at. Előfordult hogy télen jó három hetet állt Pozsonyban az utcán, s ezután is úgy indult be mintha egy perce állítottam volna le.
17 évesen, az arab tavasz előtt elvitték Egyiptomba, most jó eséllyel ott gyúrja a sivatagot a drágám.
- A természetesen kopó dolgokon kívül féltengelycsapágy, adagolófedél-tömítés, önindító érintkezői, kardántartó, főtengely-ékszíjtárcsa, kardánkereszt, segédirányítókar-bronzpersely, laprugó-szilentek
Helyi szerelő cimbora
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1992 |
Teljesítmény | (10) | Km vásárláskor | 203000 |
Előző autója? | Camry 2.0TD Station Wagon | Következő autója? | Hilux 2.4TD 4WD DoubleCab |
Verdikt | (9.4/10) |