Autók » Toyota » Hiace (1995)

Hiace 2.5 TD 4WD LONG

Szomjas lomha szépség

Gyönyör? megjelenés? (kék és ezüst festés?, krómozott felnik, szép üléshuzatok), nagy autó. Hatszemélyes, de a csomagtartóban a biciklik keresztben az anyós hosszában, a b?r?ndök akárhogy hónapokra is. 1.4 t-ás horgára bármit rárakva igazi családi autó. Hóból, sárból menteni kiváló. Szinte mindenhol elmegy, hegyre fel hóban sárban.
Nekem negatívum: ha meglát egy emelked?t, mindíg visszafordulna, ha csak 100 kilót is berak az ember azonnal érezni a "gyorsuláson", nagyon kemény autó, ezért pattog a budapesti "utakon", ha haladni szeretnénk (max. 130km/h) a 10.5 inkább 14. Ja és a Kia kétszer megfordul a Hiace fordulókörében.
Ha ezeket az ember tudomásul veszi, amit nem nehéz, akkor egy kényelmes, tágas autóban érezheti magát.

- belement egy csavar a bal hátsó gumiba

Fenntartási költség (10) Évjárat 1999
Teljesítmény (4) Km vásárláskor 92000
Előző autója? pregio Következő autója? ezzel el leszek egy ideig
Verdikt (8.3/10)

Toyota Hiace 1995