Országúti teve
Megvásárlása óta nagy becsben tartom, elégedett vagyok vele. Amit "ad" az autó azt tudja is. Ettől függetlenül kicsit (vagy nagyon) tehettek volna bele többet. A fogyasztás 11-12 lit. között mozog, vegyesben. A fűtés gyenge pláne a hátul ülőknek.(6 személyes) Hiányolom a kartámaszt az első ülésekről.(hely volna) Nem fűthetők("zárt kaszniból másképp nem látni hátra) nem állíthatók, nem pozícionálhatók a tükrök(mosó után 1/2 óra újra állítani)A tél a veszte a hátsókerék hajtásnak. A motor tudhatna többet is mint 102 Le,260Nm. Néha ráfogok a váltóra, hogy kapcsoljak még egy fokozatot. Szerintem elbírna. Hosszú távon a vezetőülés kényelnetlenné válik, lábak elgénberednek. Nagyobb sebességnél hangos utastér. Összességében azonban jók a menettulajdonságai, üzembiztos, tágas. Leginkább családi kirándulásokra használom. Ha egy mondatban kéne leírnom, azt mondanám, hogy egy országúti teve. Ha megkapja a "vizét" kimegy a világból gond nélkül. (Jani)
- Ennyi idő alatt (km) még nemigazán illik elromlania semminek.Szerintem. Vagy talán túl naív vagyok?
Toyota Mayer. Merem ajánlani bárkinek.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | tipo | Következő autója? | remélem megjelenik egy újabb verzió több extrával |
Verdikt | (6.4/10) |