Kőmüvesautó
Nekem ez már a 3 ik hiacém az első 2 őt anyagi okok miatt kellett eladnom sajna.Épitőiparban használom és egyszerüen elnyűhetetlenek,igénytelen autó nagyon sokat elbir 1.5 tonna simán a tetőcsomagtartón 25 szál 4m es padló meg a keverő bőven elfér.Üresen egész jól megy bár sokan irják hogy lusta kicsit de szerintem annyira nem 140 et simán megy pályán és nem hangos nem zörög semmi.Elsőre indul a legnagyobb hidegben is,amiket nagyon be kell tartani,az olajcserék 7500km ként/én MOBIL DELVAC ot használok legjobb szerintem/szűrők ,szijjak a könyv szerint és kimegy a világból.Arról nem beszélve hogy mennyire tartósak az cuccok benne,ebben még nem volt semmi cserélve sem lengéscsillapitó,sem gömbfejek semmi 180.000km pedig nem kevés.Ez a létraalvázas kaszni mindent kibir szerencsére nem is rohad csak egy két folt van a sineknél meg a sárvédőn.Egyszóval kevés pénzből fentartható megbizható autó nem véletlen hogy afrikába is ezek futnak.A többi foscsomó /ducato meg peugeot,renault,hyundai,Wolksvagen elmehet a sunyiba meg a koreai szarok is van amelyiknél csak a nevet fizettetik meg.Csak japánt szabad venni.
- Akksik,1db égő, 170.000 nél hátsó fékbetét csere,180.000 nél izzitógyertya,más nem csak a kötelezők,olaj, szűrők majd 200.000nél szijjak
Nagyon megvagyok elégedve a Toyota Autó Göbölös szervizzel Tatabányán ez van a legközelebb,megbizható becsületes profi társaság tudják hova kell nyulni mindenben.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2000 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 22000 |