Autók » Toyota » Hiace (1995)

Hiace 2.4

Hiace életérzés

2001 Veszprémben jártunk családommal egy autós vásáron.Éppen árúszállítót akartunk venni de nem nagyont hanem pont egy ekkorát.3 márkát néztünk:Merci, Hyundai, nos és a Toyota.
Édesapám javasolta a Toyotát mert hogy a cégnél is van egy ami nagyon jó és megbízható.A német jószágról akkoriban csak rosszat hallott, a másik ázsia meg nem volt éppen praktikus ajtózású(meg szépségű) és láss csodát megvettük a hiace-t.
Most már 3-4 ezer km futott bele és egetverő, említésre való hiba nem volt vele!mondhatom azt hogy semmi!Én úgy érzem hogy egy jó vétel volt.Közben meglett nekem is a jogosítványom és egy kis "hátizsákból" pattantam a nagy "tankba"!Élveztem! Elkapott egy érzés!Ami máig is bennem él! Hiába meg el mellettem a suzuki 110 km/h-val, mert amikor én is odalépek neki akkor meg csak passant hogy ez egy hülye és 120-130 megy a toyotával és száguldozik.
Haverok is imádják mert elfér benne minden és egy frankó "buli" busz amellett hogy ez egy árúszálító(leglább is mi arra használjuk)! Ami szép a dologban hogy még nyáron is nyomom vele a kézifékeseket, nem hogy télen. Néha haverommal kimegyünk a szántásra terepezni,bár tudom hogy nem arra találták föl, de mi élvezzük!Az úttartása szerintem jó, a vezető ülés kényelmes,kezes bárány a termetéhez képest!

Számomra a Toyota Hiace olyan mint a motorosnak egy Harley!Külön életérzés!

- komolyabban semmi sem!festéssel volt porbléma de kijavították, ezen kívül semmi!SEMMI!!

Veszprém Autóház

Fenntartási költség (8) Évjárat 2001
Előző autója? Ducato Következő autója? most egy családi grande punto, de pályázunk az új hiace-ra
Verdikt (8.3/10)

Toyota Hiace 1995