Halhatatlan igásló
Hát mit is irhatnák róla, egyszerűen tökéletes autó, hihetetlen mit kibír, nem az enyém én csak vele dolgozom, tehát ismerem minden nyúgét. Azért van rossz tulajdonsága is, a fő, a hátsókerék hajtás. Télen nagyon oda kell rá figyelni, kezdő vezetőknek nem ajánlom, még vizes úton is könnyen megcsúszik és akkor nem igazán lehet megfogni. A másik, a fogyasztás, mert kicsit sokallom a legajja is 11-körül van, de ezért kárpótol, hogy hihetetlenül igénytelen.Ebben az autóban az olajcsere olyan 60000km-enként van, légszürőbe kb400000km van, és a kuplungtárcsa is a gyári. hihetetlen, de tényleg nagyon keveset igényel. Jó akksival(2) télen is könnyen indul, még ennyi km után is, hatalmas terhet képes elvinni, az igaz hogy nem versenyautó, elég lomha szegényke, de szerintem bőven ellátja a feladatát. Autópáján lehet tartani vele a 130-at, igaz kicsit lehetne jobban leszigetelve, hosszú úton néha zavaró a motorzaj. Teherautó létére nem olyan komfortos a rugózása mint egy bálna mergáé, viszont megrakva javul a helyzet. Elől a fűtés is kiváló, bármilyen hidegbe viszonylag hamar bemelegszik, és a hőfokmérő ugyanott áll stabilan mint nyáron +35 fokba. Sok évet töltöttem már együtt vele, és nagyon megszerettem, aki ilyen autót szeretne venni, annak csak ajánlani tudom, nem fogja megbánni, olyan társra talál benne, aki soha nem fogja cserbenhagyni
- lengéscsillapítók, fékbetétek, féktárcsák, izzítógyertya
ismerős
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1998 |