Autók » Toyota » Hiace (1995)

Hiace 2.4 diesel

Ez az, ami kell, nem egy ezerhibás VW, Fiat

Az autó új korában került a céghez, szép fehér, egy pirossal egy zölddel, és mégeg fehérrel nagyjábol együtt (ide oda 2 -3év külöbséggel) a kocsi megbízhato, puha, jol megy, tele pakolva is húz. az ülések relativ kényelmesek, sokan elférünk benne és sok csomag is. hibárol szo nincs hiszen egy toyotárol beszélünk, a kocsi mainapig +40töl - 40ig pöcc röff, akár itthon akár más országokban.
akik a kevés csillagos értékelést irták, azoknak üzenem hogy ey autoval foglalkozni kell.és meg kell tanulni vezetni, de vegyenek csak VWt 1-2 Millával drágábban. meg is érdemlik. Drága szerviz több hiba, szar munka... de ezt a toyotánál még hirböl is sem ismerik.
viszont írásra

- -Izzócsere.
- -Külön beszerelt riasztó
- ...teszem hozzá az Akksi még az EREDETI

Toyota m3 kft
jok, csak ajánlani tudom

TOYOTA , REALSZISZTEMA AUTO BUDA

egyszerüen szuper :D olcsó, kedvesek, tisztelet tudoak, és hibátlanok. ahogy az auto amit árulnak...

Fenntartási költség (10) Évjárat 1997
Megbízhatóság (10) Vezetett km 207000