Autók » Toyota » Hiace (1995)

Hiace 2,5 D4D

Családi teherhordó

Amit nem szeretek benne: az elso év után zörög a muszerfal, alapjáraton hintázik az egész kaszni. Amit imádok: a 6 személyes kiváló családi autó, emellett még cuccolni is lehet vele.Nyaralások alkalmával még sosem tudtam tele pakolni.A nagy problémám vele hogy a besorolása tgk.(70km/h, menetlevél, egyéb megkötések).Elotte Transitom volt az ehhez képest egy lomha traktor.
Ez volt 55e km-ig most 77e -nél tartok.
62e-nél kardáncsapágy morog- 4 éves a jargany-, kérdezem: nem lehet hogy anyaghiba? Válasz: lejárt a garancia, egyébként ennél a típusnál ezt még sosem tapasztalták ilyen korán, 200e-nél szokott elofordulni(nem vigasztal). Sokszor ugy érzem hogy nem vagyok egyenrangu ugyfél a személyautósokkal...Barátom 4 éves Corolláján 80e forintos alkatrészt cseréltek ingyen, kis hiszti után.
Volt egy koccanásom 340.000.-ért, a szervíz pikk-pakk helyrehozta, igaz minden cserés volt és nem kellett fényezni.
Kérdés nélkül lemosták az autót ÖTEZERÉRT! Ez kissé felháborított, nem is beszélve a vérlázító 5.750.- +Áfás óradíjukról.
Egyébként a csörgő hang a motorból kicsit aggaszt már a 6 ezredik kilóméter óta zavar, de azt mondják ez mind ilyen, no comment...
Csak nehogy a spriccek legyenek...
Egy a lényeg még mindíg szeretem!

- 62000 km- Kardán csapágy 32.000.-
- 70000 km- Első fékbetétek 12.000.-