Életveszély!!!!
Az autó felejthető. Rövid, kényelmetlen ülések, itt ott zörgő müanyagok, árához mérten néhol méltatlan anyagminőség és kidolgozás, ezek azonban a napi használatot nem befolyásolják.
- Sajnos az autó nem váltotta be a hozzá fűzütt reményeket. Egy picassoból ültem át. Azzal is voltak apró hibák de eltörpülnek a toyota hibája mellett. A legdurvább hibája az volt hogy ötletszerű rendszerességgel gyorsítás közben egyszer csak megtorpant az autó, elvesztette a fordulatszámot. Visszaejtve alapjáratra, motor felpörget, magától rendeződött. Aztán volt amikor nem. A szervíz többszöri computeres diagnosztikára is mindent rendben talált. Mivel a hiba ritkán jött elő nem foglalkoztam vele, egészen addig míg egyszer egy kamion előzése közben döntött úgy hogy megadja magát. Mellettem kamion előttem kamion, az autó meg nem megy. Hajszál hijján menekültem meg a frontális ütközéstől!!!! Szervíz, megint semmi. Papirom van róla hogy az autót rendben találták, gyorsan eladtam. Remélem az új vevő is megússza baleset nélkül.
- Emellett csak apró hibákat produkált az autó. Kuplungot kellett idő előtt cserélni, ill a klímakompresszort cserélték, garanciában.
- Autószerelő ismerősöm szerint mindegy hogy milyen toyotát veszek csak japánban készüljön.
- Ezt törökországban gyártják, emiatt a minősége pont olyan mint a Renault Thaliaé.
Toyota Sacura
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2005 |