Röhejes, de hiányzik!
Méltán rászolgált a márka és a típus hírnevére, amíg velünk volt, zökkenőmentesen tette a dolgát, egyedül a belvárosi parkolás (itt+ott levert fényezés, rányitogatott ajtók, járdáról leállásnál odavert lökhárító), és a fényszoró izzók cseréjére (mission impossible) tett kísérletek viselték meg csöppet. Meglepően dinamikus autó volt az 1.6-os motorral, sallangmentessége, jellegtelen külseje dacára élvezet volt vezetni (a fogyasztás rovására), különösen, ha valahova sietett az ember. Autópályán, 140km/h-s utazósebességnél is bőven maradt erőtartaléka egy derekas gyorsításhoz.
Eladáskor a következő tulaj a saját szerelőjével átvizsgáltatta, ott sem találtak semmilyen hibát. Azóta egy új, nagyobb, erősebb, okosabb, kényelmesebb, süket csendben ketyegő, remek fogyasztású (szinte minden sebességfokozatban irritálóan lomha), stb lelketlen autóban ülök, ahol lépten-nyomom a komputer pofázik bele abba, mit-hogyan csinálok. Ha rajtam múlik, megtartottam volna a Corollát még pár évig.
Az új tulaj szélesen vigyorgott, amikor pár nappal később az autóról kérdeztem. :)
- Kiégett fényszoró izzók, - Kiégett műszerfal világítás, - Szivargyújtóba dugott zárlatos csatlakozó kiverte a biztosítékot, - Garanciális / időszakos szerviznél cserélt fogyóeszközök
Toyota Sakura, Bp. - Nagyon elégedettek voltunk velük, korrekt társaság, egy dolgot leszámítva: ha takarítást is kértünk, azt néha elfelejtették / nem maradt rá idő. :)
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | Clio 1.6 | Következő autója? | Elantra 2012, 1.6 |