Autók » Toyota » Corolla (2007-2013)

Corolla 1,6 Executive

Lomha bálna

2008. októberében vettem. Fekete Executive felszereltséggel bézs belsővel. Elég sok kütyü van benne: automatikus ablaktörlő, kártyás beléptető rendszer, kulcsnélküli indítás, fényre elsötétedő visszapillantó, Xenon, ESP stb.

Nem rossz, szépen néz ki, DE. Nem hiszek azoknak, akik azt mondják, hogy atyááám, micsoda pörgős a verda 1,4-es motorral.. Muhaha, ennél jobb vicc nincs. Kéremszépen, még az 1,6-os motorral is egy BÁLNA! 124 LE-s, dual VVTi ide vagy oda, egyszerűen halál ez a motor. Aki megbízható autóra vágyik, annak jó választás lehet, de hogy egy Executive ezt válassza, erősen kétlem... 2000-es benzinessel lehet, hogy jó lenne, de ez így nagyon nagyon gyenge. Nekem nem jöttek be a Toyoták, mert rondák, de ez a Corolla szépre sikerült, kétség ehhez nem fér. A belső kialakítása is szép, igényes munka, annyi idegesítő dolog van, hogy ha nem ülnek jobb elöl, akkor hepehupás úton a jobb első biztonsági öv néha-néha nekicsattan a B oszlopnak.

Telitank esetén eléggé hangosan lötyög a benzin, ez szánalmas.

Keveslem a rendelhető extrákat, pl. hihetetlen, hogy nem alapáras a riasztó 5,5 millió Ft-ért. Ja, és hogy rendelhető extra? Tudják hogy? A szervízben utólag beszerelik. Aztán ha majd elkezd a műszerfal recsegni, zörögni az utólagos beszerelés miatt, az magára vessen..

Miért nem lehet rendelni guminyomás ellenőrző rendszert? Ja, hogy vegyek Avensist? Köszönöm, nekem nem jön be a formavilága, 2003 óta azt forgalmazzák, ráadásul ilyeneket nem is lehet hozzá rendelni, hogy kártyás beléptetés stb.

A futómű is olyan semmilyen.

Sokkalom érte a pénzt, de sajnos ennyi pénzért nem jár jobb. Akinek van plusz 3 milkája, annak javaslom a BMW 3-as modelljét, én biztosan azt választom 3 év múlva.

- Még semmi, 2 hónapos az autó.

Toyota Super (Bp.), mindenkinek ajánlom

Fenntartási költség (6) Évjárat 2008
Előző autója? Corsa Következő autója? BMW?
Verdikt (5.5/10)

Toyota Corolla 2007 (2007)