Autók » Toyota » Corolla (2007-2013)

Corolla 1,4D4D

Jobb mint a (régi) diesel Merci

Túl nagy, széles az autó, ráadásul a tükre is magasan van, igy a régi szabvány garázsajtón csak centizve fér be. Bezzeg a 124-es Merci sokkal keskenyebb. A csomagtartója jó nagy de borzasztóan szűk, egy közepes TV berakása-esélytelen.Csomagtartót csak belülről lehet kinyitni, vagy kulcsal, ez nagyon macerás.Nagy kár hogy nincsen kombi ( Versó sokkal drágább és fölösleges az autót magasabbra épiteni, csak a szélellenállás nagyobb, cilindert meg nem hordok)
Fogyasztás: isteni: kirándulás 80-100-as tempóval akár 4,3 -es átlag, Normál kiméletes utazás, vagy 130-as autopálya 5 liter körül.
Érdekes tankoláskor a computer azt mondja cca 700km-t mehetek a teli tankkal,de a végén simán 900km megvan. Azt nem tudom hogy tartalék állás/visszajelző van-e mert mindig elöbb tankoltam.

- semmi

Toyota Mayer, első szervizen volt 22e-ből megusztam

Fenntartási költség (9) Évjárat 2007
Előző autója? Mercedes 190/124 D Következő autója? Már vettem 124/D-14 éveset
Verdikt (7.2/10)

Toyota Corolla 2007 (2007)