Autók » Toyota » Corolla (2007-2013)

Corolla 1.4 D4D

Japán tökéletesség

Ez az első új autóm! Előtte már volt német (BMW 323i, Opel Corsa) és olasz is (Alfa 156) és saját tapasztalatból mondom hogy a Japán autók a legjobbak a világon. Az 1.4-es dízel motor remek az olyanoknak akik sokat használják az autót a városban, és az autópályán nem 180-al szeretnének száguldozni. A városban fürge, 190nm nyomatéknak köszönhetően olyan mintha egy 1.8-as benzinest vezetnék, fogyasztása 6.5 körül mozog ami szerintem a kényelem és megbízhatőség szempontjból elfogadható, bár még csak 4700km-ert mentem vele, úgy érzem hogy akár 60-szor ennyit is el fogok menni vele annyira beleszerettem, csak ajánlani tudom olyanoknak akik kényelmesen, gazdaságosan akarnak eljutni egyik pontból a másikba.....ja és még el nem felejtem a Luna felszereltség tökéletesen elegendő, de tolatóradart és Bluetooth kihangosítót is érdemes venni bele mert nagyon hasznos!

- eddig még semmi...koppkopp

még nem volt rá alkalom, de a Toyota Emil Frey lesz a nyerő:)

Fenntartási költség (9) Évjárat 2007
Előző autója? Corsa Következő autója? az biztos hogy Toyota
Verdikt (8.2/10)

Toyota Corolla 2007 (2007)