Elegáns hétköznapi
1hete vettem át az autót ,azóta mégjobban teccik, nagyon elegáns ,kényelmes! Fehér szín szépségét eddig mindenki elismerte ,sztem tök jól néz ki! Oldalvédő csíkot leakartam fényeztetni ,de mikor kiderült hogy már a gyárban rárakták elálltam tőle mert iszonyat drága lett volna ,így is az a két kis vacak csík 25000Ftba került (hihetetlen)!
Belülről sztem nagyon jól néz ki ,modern ,elegáns és praktikus.
GYári audio szépen szól bár plusszban egy mélyládát elviselne ,ezen hátsó szélvédőbe integrált antennán még finomíthattak volna ,nem mindig veszi kellő minőségben a vételt.
1.4es motor szintén teszi a dolgát ,nem egy sportkocsi ,dehát nemis annak tervezték. Viszont menet közben nagyon csendes ,szélzaj 140 alatt nincs ,futóműve ,váltója nagyon jó, szigetelés első osztályú ,klíma nagyon hatékony!
Na de a hátrány :csomagtartó igénytelen még egy lehúzó fül sincs rajta ,és vagy kulcsal vagy bentről az utastérből nyitható ,(ezena szinten már igazán megoldhaták volna másképpen is) cserébe viszont tágas.
Összegezve egy kiváló autó ami nekem tökéletesen megfelel! Hibája remélem nemlessz ,az előző két Toyotámnak sem volt ,csak a kötelezőkön láttak szervízet!
Eygszóval bátran ajánlom mindenkinek akinek egy elegáns jómegjelenésű ,megbízható autóra van szüksége!
- semmi
Toyota Super