Autók » Toyota » Corolla (2007-2013)

Corolla 1,4 VVT-i

Eddig ért a takarónk

Előre bocsátom hogy először irok itéletet egy autóról,tehát egy kicsit amatör az irás akkor elnézést,kérek de lehet hogy igy hitelesebb is.Meglátni és megszeretni számomra egy pillanat műve volt csupán,az elhatározás hogy megvegyük az már egy kicsit hosszabb mérlegelést kivánt.Döntés megszületett,belevágtunk ugyan még kevés a km benne de ugy érzem a legmegfelelőbb döntést hoztuk.Egy 12 éves 2107 es Ladából ültünk át a Toyotába hát gondolom el lehet képzelni ezt az érzést.Nagyon kényelmes az ülések oldaltartása is megfelelő,alapfelszereltségű, végül is benne van ami nekünk kell,de esetleg hátra is el tudtam volna képzelni elektromos ablakot ennyi pénzért.Nme egy verseny autó,de mi nem is ezért vettük,nálunk kifejezetten családi hintóként dolgozik.Most jöttünk haza Horvátországból öten a csomagtartó dugig pakolva,átlag 100-120 közötti tempóval megelégedett 5,8-6,5l benzinnel néha bekapcsolt klimával.Hazafelé itthon már egy kicsit sietősebbre véve a tempót jöttem vele 150-et is igaz ekkor már 7,5-et ivott.Hibákról eddig nem tudok beszámolni hiszen még nagyon új a kocsi ,remélem a kötelezőkön kivül nem találkozom a szervízesekkel,hiszen bizunk a jelben.Az Óbudai Sakuránál vettük ,teljesen korrektek voltak,ilyennek képzel el az ember egy kiszolgálást.Valószinüleg odahordjuk majd minden szervízre.Összefoglalva akinak egy megbizható, gazdaságos ,nagy csomagterű családi autora van szüksége annak feltétlen ajánlom,aki egy kicsit tempósabbra venné a figurát annak az 1,6VVT-i-t vagy a 2,0D4D ajánlom.Bármelyiket is válasszák mindenkinek sok örömet és jó utakat kivánok.

- Még semmi hiszen új.

Fenntartási költség (9) Évjárat 2007
Előző autója? 2107 Következő autója? Valószinüleg Toyota lesz az is
Verdikt (8.4/10)

Toyota Corolla 2007 (2007)