Az ezüst bálna
Jó tulajdonságai külső megjelenés nekem nagyon tetszik a megbízhatósága állítólag átlagon felüli (majd meglátjuk) az ára szerintem nem volt sok érte a konkurenciát nézve egy luna felszereltségű modellt vettem. A kezelőszervek vaj puhán működnek beleértve a kuplungot kormányt ajtó csukódást stb. A csomagtartó mérete megfelelő és kihasználható a kategóriának megfelelelő. Nagyon féltem ettöl a motortól, de kipróbáltam és megfelelőnek éreztem.Szerintem simán be lehet vele illeszkedni a forgalomba vele. Rossz tulajdonságát egyenlőre nem vettem észre nekem tökéletes. A gyári hifi hangja lehetne szebb is de ennek ellenére nagyon meg vagyok vele elégedve. Kicseréltem az ízzóit akinek túl sárgás a fénye javaslom cserélje ki (osram cool blue, toyota optiblue) mindkettő nagyon jó majdnem xenon.Ha minden így marad még egy jó ideig megtartom, mert ez idáig a legjobb autóm.
- Semmi. Ezt a modellt még Japánban gyártották. Megvolt az első szervíz viszonylag olcsó volt bár 10w olajat töltöttek bele Toyotát. Nem cseréltek levegőszűrőt sem. Korrektek lefóliázzák az ülést átnézik van-e rajta sérülés. Az előző autómnál mielőtt elkezdték a munkát átnézték majd a szervízvezető kijött a munkalappal közölte mi mennyibe fog kerülni és kezdhetik-e a munkát. Itt kijöttek szóltak, hogy kész vannak mehetek fizetni. Bár előre megmondták kb. mennyi lesz. Ha lett volna valami gond lehet akkor szóltak volna. Megvolt a 30ezer km-es szervíz is 22ezerből olaj olajszűrő pollenszűrő fékfolyadékot nem cseréltek azt mondták rámértek majd legközelebb. Korrektek de legközelebb már nem viszem márkaszervízbe marad a szerelő ismerős. Márkaszervízbe nem hordom szűrőket, olajat cseréltem benne. Fékbetétek még gyáriak gyertyátak kicseréltem fékolajat most tervezem.Hibája továbbra sincs nagyon szeretem még mindíg. - 90000km megtétele után fékbetétek még a gyáriak benne. Olajból Eneos 5w 30-ast használok szerintem egy jó olaj és nem drága. Lecseréltem a fagyállót gyárira (na ez nem volt olcsó) nem akartam rizikót vállalni. Júliusban megy műszakira nem kell hozzá nyúlni semmihez.
Kovács autóház Monor.
Rokon szereli. Alapos bízok benne.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | corsa c | Következő autója? | Toyota, Mazda,Honda? |