Autók » Toyota » Corolla (2007-2013)

Corolla 1,4VVTI Luna

Az ezüst bálna

Jó tulajdonságai külső megjelenés nekem nagyon tetszik a megbízhatósága állítólag átlagon felüli (majd meglátjuk) az ára szerintem nem volt sok érte a konkurenciát nézve egy luna felszereltségű modellt vettem. A kezelőszervek vaj puhán működnek beleértve a kuplungot kormányt ajtó csukódást stb. A csomagtartó mérete megfelelő és kihasználható a kategóriának megfelelelő. Nagyon féltem ettöl a motortól, de kipróbáltam és megfelelőnek éreztem.Szerintem simán be lehet vele illeszkedni a forgalomba vele. Rossz tulajdonságát egyenlőre nem vettem észre nekem tökéletes. A gyári hifi hangja lehetne szebb is de ennek ellenére nagyon meg vagyok vele elégedve. Kicseréltem az ízzóit akinek túl sárgás a fénye javaslom cserélje ki (osram cool blue, toyota optiblue) mindkettő nagyon jó majdnem xenon.Ha minden így marad még egy jó ideig megtartom, mert ez idáig a legjobb autóm.

- Semmi. Ezt a modellt még Japánban gyártották. Megvolt az első szervíz viszonylag olcsó volt bár 10w olajat töltöttek bele Toyotát. Nem cseréltek levegőszűrőt sem. Korrektek lefóliázzák az ülést átnézik van-e rajta sérülés. Az előző autómnál mielőtt elkezdték a munkát átnézték majd a szervízvezető kijött a munkalappal közölte mi mennyibe fog kerülni és kezdhetik-e a munkát. Itt kijöttek szóltak, hogy kész vannak mehetek fizetni. Bár előre megmondták kb. mennyi lesz. Ha lett volna valami gond lehet akkor szóltak volna. Megvolt a 30ezer km-es szervíz is 22ezerből olaj olajszűrő pollenszűrő fékfolyadékot nem cseréltek azt mondták rámértek majd legközelebb. Korrektek de legközelebb már nem viszem márkaszervízbe marad a szerelő ismerős. Márkaszervízbe nem hordom szűrőket, olajat cseréltem benne. Fékbetétek még gyáriak gyertyátak kicseréltem fékolajat most tervezem.Hibája továbbra sincs nagyon szeretem még mindíg. - 90000km megtétele után fékbetétek még a gyáriak benne. Olajból Eneos 5w 30-ast használok szerintem egy jó olaj és nem drága. Lecseréltem a fagyállót gyárira (na ez nem volt olcsó) nem akartam rizikót vállalni. Júliusban megy műszakira nem kell hozzá nyúlni semmihez.

Kovács autóház Monor.

Rokon szereli. Alapos bízok benne.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2008
Előző autója? corsa c Következő autója? Toyota, Mazda,Honda?
Verdikt (9.8/10)

Toyota Corolla 2007 (2007)