Autók » Toyota » Corolla (2007-2013)

Corolla 4D4

A PASIZÓS AUTÓ

Az előző autóm Renault Clio volt sportfutóművel! Ment mint a"heréltmalac" jól feküdte az utat. az Akkori életformámhoz ez kellett: pici, gyors, megbizható. Eladtam, és vettem egy Yarist. Hát a Cliohoz képest full fapad!!! Akkor azt mondtam soha többet nem kell Toyota! Aztán a Yarist becseréltem a mostani Corollára. Ez egy álom!!!!! Pedig a szalonba csak szétnézni mentünk a párommal. Kívül belül megmutatták, elmentünk próbaútra, és már akkor meg voltam győzve, hogy ilyen lesz a következő autóm! Hogy miért? Mert ugyan olyan jól feküdte az utat mint annak idején a Cliom, biztonságosnak találtam, és női szemmel főleg dögösnek! (egyébként tűzpiros). Az 1.4 motort kicsinek gondolná az ember, de nagyon jó nyomatékon dolgozik, így dinamikus. Negatívumként annyit említenék, hogy a kézifék túl közel van az üléshez, így amíg meg nem szokja az ember, addig tapogatva tudja csak meg merre is van az az arra.

- 2 hónapos az autó így még semmi

M+F TOYOTA Kiskőrös

Fenntartási költség (10) Évjárat 2007
Megbízhatóság (9) Vezetett km 2000
Előző autója? CLIO Következő autója? Csakis TOYOTA
Verdikt (8.8/10)

Toyota Corolla 2007 (2007)