Olyan mint a jó feleség
Olyan mint a jó feleség:
Ránézek, kívülről unom. Más, formásabb darab után mindig megfordulok, sőt az interneten mások képét nézegetem.
DE,
belülről imádom, mert mindig megbízható, minden időben rám vár és készen áll, minden ott van, ahol keresem, csendben teszi a dolgát, és mindig megkapom amit kívánok, csak etetni kell. Ha egy kicsit foglalkozom vele (elviszem a kötelező szervízre) sokáig nagyon hálás. Mikor vele vagyok nem létezik más, és boldog vagyok benne. ...és gyakran akarok vele lenni. Én a nagyobb kivitelt választottam (kombi) és mint tudjuk nagy kofferbe jó pakolni. Ráadásul bevásárlásokor helyettem cipekedik, variálhatósága is csodás.
Valójában ennél csodásabb társam nem is lehetne.
Mindenkinek ilyen társat kívánok!
Most mikor cserélni akartam, új corollát szerettem volna, 1.6 executive csomagban kombi változatban, de a toyota úgy döntött, hogy a vw csoport összes bakiját lemásolja. Először a Corolla hatcback verzióját más névre keresztelték mint a szedánt. Minek? Aztán az új corollából nincsen kombi!!!
Ezt az V-ös golffal eljátszotta a vw is, aztán mikor rájött, hogy mennyi vevőt veszít, mégis készített egyet.
Hát most a toyota vesztett egy vevőt. pedig sajnálom, én nagy szerettem volna egyet, de hát így más márka lett.
- nyikorgott az ülés és a biztonsági fémcsatt = garanciában csere
- hátsó csomagtér ajtó hidraulika = garanciában csere
- kopogó kormány = garanciában csere
emil frey - korrektek átlagos pesti árral (vidéken olcsóbb a szervíz).
a toyota szervízköltsége egyébként a német és francia autómárkákhoz képest nevetségesen olcsó (volt már szerencsém renaulthoz és opelhez is).
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | megane | Következő autója? | nissan quashqai |