Nichts ist unmöglich Toyota!
Toyota Corolla 1.4 D4D,MMT automata autónk igen jó kidolgozási minőségű ,90LE-s,városi közlekedésre kiválóan alkalmas,alacsony fogyasztásával,városban:5-5,5l vezetési stílustól függően,nekem 5-5,3 l fogyaszt zsúfolt belvárosi forgalomban! Országúton 4-4,5l, vegyesben 4,5-5l a fogyasztása.Ez szerintem nagy előny más autókkal szemben,a mai anyagias világban. Országúton is nagyon élvezetes vezetni,a futóműve kiváló,feltűnően csendes a motor,a futómű és a gördülési zaj csekéj!A váltóját sokan kritizálják,nekünk tökéletesen megfelel,még soha nem volt előtte automata autónk. A Pesti erős forgalomban biztonságosabb és kényelmesebb vezetni,mint kéziváltós társait. Ennek a váltónak a felára mindössze 155eFt,ezért a pénzért a legjobbnak tartom a piacon lévő autók között. Igaz észre lehet venni a váltási utakat,de meg lehet szokni,kicsit ránt,de nem vészes. Kárpótol a jobbkezem és bal lábam szabadsága és a biztonságosabb vezethetőség! Szerintem jó választás :TOYOTA+D4D+MMTváltó=Megbízhatóság+Takarékosság+Kényelem!!!! A lényeg ez eddig a legjobb autónk és nagyon szeretjük!
- Az autón még semmi nem romlott el,csak 2 db. fényszóróizzó égett ki,a rossz minőségű magyar utaknak köszönhetően. Ez nem az autó hibája!
Toyota Tuscho
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2005 |
Teljesítmény | (7) | Km vásárláskor | 32000 |
Előző autója? | Nissan Primera | Következő autója? | BMW 320d E90/Mercedes C200CDI W204 |
Verdikt | (8.1/10) |